vineri, 11 decembrie 2009

Inocenta si puritate reflectate in pictura

Biblioteca Municipala “Sf.L.Roth” a organizat in data de 8 decembrie 2009 ora 14 vernisajul expozitiei de icoane si pictura realizate de copiii din Bazna.
.La vernisaj au fost prezente si Sc.Gen.”Hermann Oberth”,Sc.Gen.Mihai Eminescu:”din municipiul Medias.Intrevievat,directorul Scolii Generale cu clasele I-VIII din Bazna,dl Prisacaru Radu a declarat ca prin acesata colaborare cu municipiul Medias,Bazna o sa devina mult mai cunoscuta.In ceea ce priveste organizarea a fost foate multumit.Atmosfera a fost una primitoare,calda si s-a simtit ca acasa.
In continouare profesorul si coordonator clubului Radul Gabriel intrebat de evaniment a declarat "cred ca aceata colaborare cu Biblioteca St.L.Roth ii va ajuta pe copiii din Bazna sa-si deschida noi orizonturi in ceea ce priveste educatia lor".A mai declarat faptul ca ceea ce la determinat sa ceeze acest club de pictura a fost pasiunea pentru arta si pictura.O mica talentata artista ne-a dezvaluit ceea ce a detreminat-o sa se inscrie in acest club de pictura.Aceasta a declarat faptul ca a luat aceasta decizie in urma sfaturilor primite de la sora sa mai mare,care facea parte din club.Pe viitor ar vrea sa se perfectioneze in arta picturii si de ce nu sa obtina bani din vanzari.
Invitata la vernisaj a fost si profesoara Bocodi Monica din cardul Scolii Generala cu clasele I-VIII ”Hermann Oberth”,care si-a exprimat parerea despre lucrarile expuse ca fiind foarte deosebite si acest lucru se datoreaza faptul ca sunt proiectate de copii.
Aceasta ne-a dezvaluit un plan de viitor, si anume infiinatrea la Sc.Gen.“Hermann Oberth”unei sectii de pictura pe sticla.
Expozitia merita vizitata si veti avea convingerea ca acesti mici artisti sunt cu adevarati talentati.
Aceasta v-a fi deschisa publicului pana la sfarsitul lunii decembire 2009 la Biblioteca “St.L.Roth”din Medias unde veti putea admira picturi realizate pe sticla,lemn si piatra create de copiii din Bazna



Reportajul a fost realizat de:Mutoiu Ana- Maria.
Fotograf:Ciucor Claudiu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu